Spring naar content
Bergen Cosmetics banner Nieuws 1200x300px

De nieuwste trends en ontwikkelingen

Hieronder delen we ons laatste nieuws met u. Wilt u steeds op de hoogte blijven van onze activiteiten, acties en trends? Volg ons op social media! Onze socialmediakanalen staan naast nieuwtjes vol met inspiratie en prachtige foto’s. We ontmoeten u graag op Facebook of Instagram. 

Bergen Cosmetics, Exclusieve klasse...

Bergen (NH). Kunstenaarsdorp, toeristische trekpleister en van oudsher bekend om de combinatie mondain en gemoedelijk. Precies de uitstraling van Parfumerie Bergen Cosmetics, een exclusieve zaak met prachtige merken en een warme sfeer.

Daniëlle Lammerts is in 1999 gaan werken bij Bergen Cosmetics (voorheen Wertenbroek) als schoonheidsspecialiste en het tekent haar passie en enthousiasme in het vak dat ze na een jaar bedrijfsleidster werd en in 2007 de intieme en luxe zaak overnam samen met haar partner Barry de Wit. Ze is er dan ook gepast trots op dat Bergen Cosmetics de meest exclusieve producten op het gebied van huidverzorging en luxe geuren mag verkopen.

In onze parfumerie vindt u de nieuwste geuren, maar ook de klassiekers…  en in onze schoonheidssalon kunt u terecht voor een gezichts- of lichaamsbehandeling, voor permanente make-up of het permanent verwijderen van beharing en nog veel meer!

Loop eens bij ons binnen en maak kennis met de nieuwste mode op gebied van geur en verzorging of voor een make-up advies met de nieuwste kleuren!

mainmenu-hover

Bergen Cosmetics in de bladen