Bergen Cosmetics Schoonheidssalons...

Op de bovenetage een zestal prachtige schoonheidssalons, waar top behandelingen worden gegeven door erkende schoonheidsspecialistes. Het hele team is zeer gespecialiseerd, zodat het beste huidverzorgingsadvies kan worden gegeven. Een aanrader, nog voor de zomer is bijvoorbeeld een microdermabrasie behandeling, een mega-peel die de huid weer doet stralen, poriën verkleind en lijntjes verminderd.

Definitieve ontharing gebeurt middels Elos ontharing, een methode met lichtflitsen.

Men kan zelf een keuze maken met welk schoonheidsmerk men behandeld wil worden, iedereen heeft zo haar favoriet. Eén keer per maand komt er een erkende arts (Paul Wijffels, www.santeconsult.nl) voor het geven van injectables om rimpels te verzachten, verwijderen en om de gezichtscontouren weer stevigheid te geven.

Kortom: Bergen Cosmetics behoort op haar gebied bij de top van Nederland en profileert zichzelf door continu te investeren in trainingen en workshops om dit niveau te behouden.

“Luxe attributen zoals tassen, schoenen en kleding zijn vervangbaar, maar je huid krijg je maar één keer!” zegt Daniëlle. Reden om juist die huid het beste te gunnen. Reden ook om het beste advies en de beste behandelingen te willen.